返回列表 發帖

楊祥利議員答覆

楊祥利議員剛剛CALL我,已有正式答案了!
地政署答覆為何滿意紙遲遲出唔到呢? 原因如是長K未如批地要求,重舖周邊行人路及其他設施. 如benwong之前所提,但並不是海濱長廊. 我認為這是長K未能完工嘅有力證據! benwong可否跟進得到書面答覆呢?否則可否記下詳細地政署聯絡人姓名,職位及日期時間也可以!
楊祥利議員告知,地政署正準備法律文件跟長江訂立條款以保證長K日後完成要求的工程,如長江接受,地政署會即時批出滿意紙,最早是下星期批出. 因此大家要有心理準備,長K會分批出信!
既然我們已有長K未能按地政署要求完工嘅證據(有black and white一定win),我地要正式投訴長K,等佢無得再推!
因為長K與一手業主有約在先,一手業主的支持更為重要! 請支持 http://www.thesausalito.com/view ... &page=1#pid4381

原帖由 Evason 於 2008-6-4 12:38 發表
楊祥利議員剛剛CALL我,已有正式答案了!
地政署答覆為何滿意紙遲遲出唔到呢? 原因如是長K未如批地要求,重舖周邊行人路及其他設施. 如benwong之前所提,但並不是海濱長廊. 我認為這是長K未能完工嘅有力證據! benwong ...

終於知道真正原因,CK還有得底賴
贊成出信給 CK, 請大家支持 !!!!

Evason謝謝你的努力,支持你繼續去追長K!

山水人

原帖由 山水人 於 2008-6-4 13:34 發表
Evason謝謝你的努力,支持你繼續去追長實!

山水人

多謝支持!如果你地可以出名出力支持就更好啦!

絕對支持

懷疑令地政署不能發出滿意紙,長K未能舖好的周邊行人路....

Thanks